About ADI Works

ADI Works - The Way IT Shoud be

uomo uomo uomo uomo uomo

ADI Works helpt bedrijven met innovatieve ICT-oplossingen op basis van standaard Microsoft componenten.

We zijn geen programmeurs club, maar zien wijzelf graag als "solutions developers". Onze voornaamste kracht ligt op het gebied van diepgaande kennis van nieuwe Microsoft technologie en de samengang van verschillende Microsoft producten.


Onze focus ligt op web gebaseerde oplossingen, vooral gericht op intranetten, extranetten en web portals. We houden van uitdagingen waar complexiteit van oplossing hoog light. Dit wordt (mede) gestimuleerd door onze partnerschaap met Microsoft. Hierdoor kunnen we ook de kwaliteit van onze medewerkers garanderen.


Hieronder staat en greep uit de Microsoft producten dat wij veelal gebruiken tijdens opdrachten bij onze klanten:


Core Infrastructuur

Windows

De basis van elk Microsoft infrastructuur is de Windows Server (nu de meest krachtige en meest geavanceerde).


Internet Information Services (IIS) is een flexibele, veilige en goed te beheren webserver voor webapplicaties hosting.


De meeste webapplicaties vereisen een database voor data-opslag en ophal. Microsoft SQL Server is een fantastische database server voor web gebaseerde applicaties.


Server Producten

SharePoint

In de laatste jaren komen steeds meer klanten in aanraking met SharePoint. De term SharePoint wordt gebruikt om te verwijzen naar producten en technologie├źn van Microsoft SharePoint.


Tegenwoordig heeft elk bedrijf meerdere systemen. Deze kunnen geintegreerd worden door BizTalk Server te gebruiken.


Zijn er veel projecten binnen de organisatie, dan kan wellicht Project Server ingezet worden. Dit eventueel in combinatie met SharePoint kan een solide EPM oplossing bieden.


Beveiliging en Beheer

ForeFront

Beveiliging met web toepassingen is nog meer belangrijk dan binnen het netwerk.


Microsoft Forefront is een complete suite zakelijke beveiligingsproducten, waarvan Threat Management Gateway (TMG) uitstekend voor web toepassingen is.


Voor monitoring en beheer zijn er de Microsoft System Center oplossingen. Data Protection Manager (DPM) levert gegevensbescherming voor de meeste server producten.