SharePoint Consultancy

Advies

SharePoint Advice

De ICT-markt is gigantisch groot, ze bestaat uit een enorme vraag en een nog groter aanbod. Het gevolg hiervan is een onoverzichtelijke situatie en het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel onduidelijkheid heerst op dit vakgebied.


Veel bedrijven zitten met vragen als "Welke server moeten we nemen?" en "Welke softwarepakketten zijn geschikt voor ons bedrijf?". Het antwoord op deze vragen lijkt moeilijk te vinden. De meeste bedrijven vinden hun antwoord op beurzen en presentaties, of in reclame- en voorlichtingsmateriaal van producenten en leveranciers van soft- en hardware.


Deze informatie is echter zelden objectief daar ieder graag zijn eigen waar verkoopt. De klant is daardoor niet altijd in staat te beoordelen in hoeverre de aangeprezen oplossingen daadwerkelijk geschikt zijn en wat de eventuele voor- en nadelen van een product zijn ten opzichte van een ander, vergelijkbaar product.

ADI Works doet voortdurend onderzoek naar nieuwe softwarepakketten en blijft constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om een objectief oordeel te kunnen geven over de diverse producten en u te helpen bij het kiezen van de voor u meest geschikte oplossing.


Met vrijwel ieder Microsoft serverproduct heeft ADI Works ruime ervaring. Daarom kunnen wij functionele ondersteuning bij de implementatie van een Microsoft serverproduct bieden.