SharePoint infrastructure design

Ontwerp

Advies

Om in "e-business" succesvol te zijn, moeten de bedrijven een infrastructuur van IT tot stand brengen die wordt geoptimaliseerd om haar "e-business" vereisten te steunen. De succesvolle "e-business" ondersteunt zich op een "e-business" infrastructuur die aan de volgende vier criteria voldoet: flexibiliteit, schaalbaarheid , veiligheid en betrouwbaarheid.


Een op componenten gebaseerde benadering van het infrastructuur ontwerp staat de "e-business" infrastructuur toe om met de zaken te evolueren.

Een schaalbaar "e-business" infrastructuur zou stijgende werkbelasting moeten kunnen behandelen terwijl het handhaven van hoge beschikbaarheid en goede reactietijden een vereiste blijft, zonder significante ingewikkeldheid of personeels overheadkosten toe te voegen.


Een efficiënte "e-business" infrastructuur moet toegang kunnen bieden tot toepassingen voor klanten, bedrijfspartners, werknemers en everanciers, terwijl het tezelfdertijd indringers verhinderd . Voor een bedrijf moet, om van "e-business" te profiteren, een waarborg van veiligheid bestaan.


Waarborgen van de betrouwbaarheid van uw "e-business" toepassing is absoluut essentieel voor zijn succes.Wanneer gecombineerd, dragen flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid bij tot de vierde criteria van het "e-business" succes, betrouwbaarheid.


ADI Works helpt u in het ontwerpen van een infrastructuur dat aan alle criteria voldoet.