SharePoint Implementation

Implementatie

Advies

Een goede oplossing is één, een goed werkende oplossing is even wat anders. Gedegen projectimplementatie is het verschil tussen de oplossing op papier en de werkende oplossing in uw bedrijf .


ADI Works is zich dit terdege bewust. Zij zorgt voor de juiste vertaalslag tussen ontwerp en werkelijke implementatie. Samen met u.


Tijdens dit proces worden de projectmanagers ondersteund door een goed opgeleide system engineer. Door middel van vaste methodieken, die hun succes bewezen hebben, krijgt u een goed en volledig overzicht van de voortgang van uw en natuurlijk ook ons project.


In de implementatiefase heeft u de specialist als vast aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Bewaken van het nakomen van de afspraken tijdens de verschillende fasen van uitvoering is essentieel. In deze fase is er met regelmaat overleg. Elke projectimplementatie eindigt met een acceptatietest en een officiële oplevering.


De ‘up-to-date' kennis is een belangrijk criterium voor een spoedige oplevering. ADI Works investeert daarom veel in continue bijscholing van haar technisch personeel.

Dit garandeert dat u altijd een volwaardige gesprekspartner heeft tijdens de implementatie van uw project en ook daarna.


Met Microsoft Online Diensten kunt u slimmer samenwerken en effectiever communiceren. Waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Het is snel te implementeren, altijd up-to-date, veilig en overal toegankelijk, onder beheer van Microsoft en ondersteund door ADI Works.